Projecten

#Gasalarm gemeente Bergen


Taqa het gas, Bergen de brokken!


# Kookboek
Restaurant-Hotel Merlet te Schoorl

Het kookboek door Cees Noort gefotografeerd iov hotel restaurant Merlet nadert zijn voltooiing.
30 maart 2009 is de presentatie van het boek in Merlet.
Het boek is vanaf medio april via de reguliere boekhandel of bij Merlet zelf te koop.

# Expositie in
't Jagershuis te Ouderkerk aan de Amstel.
Overzichts expositie van Onverbloemd, Kunstkoppen, Nudes & Bali.
De expositie is te bezichtigen vanaf 1 december 2007 t/m 1 maart 2008 tijdens de openingsuren van het restaurant.# Kalender
Onverbloemd

Begin 2007 overleed Marianne Louise Bruynzeel-Schultz aan de gevolgen van kanker. Wij, 12 vriendinnen van Marianne, zijn zelfbewuste vrouwen op een leeftijd waarop we niet meer het gevoel hebben dat we iets moeten, maar we kunnen des te meer. We leven, we lachen en we huilen. Onze leeftijd maakt ons mooi, onverbloemd mooi...
Ter nagedachtenis aan Marianne brengen we met deze kalender een ode aan het leven.

Foto's worden geexposeerd tijdens de Kunst10daagse van 19 okt-29 okt. in Gusto Grand Cafe en Restaurant te Bergen NH.

# Expositie Het laatste avondmaal

28 mei t/m 3 juni 2007Het plan
Kunstenaar en kunstevenementen-organisator Harold van Geerestein bedacht enige maanden geleden een plan voor een waardig afscheid van de Don Boscokerk. Dit opvallende godshuis, met zijn stolpboerderijvorm het kompas voor wijk en stad, moet namelijk plaats maken voor markante nieuwbouw die voldoet aan de behoeftes van onze tijd.

 Multicultureel kunstproject
Inmiddels is na een spannende tijd van vergaderen en organiseren het project wat zich afspeelt in de Don Boscokerk praktisch klaar. Momenteel wordt de kerk ingericht met kunstwerken rond het thema 'Het Laatste Avondmaal'. De laatste hand wordt gelegd aan het programma rondom het project 'Overdie Ontmoet'.
 
Samenwerking
Het project betreft een samenwerking tussen de gemeente Alkmaar, de woningbouwverenigingen Woonwaard Noord-Kennemerland en Van Alckmaer, Stichting Kunstprojecten en "Eten Bij de Kunstenaar".
Gelijktijdig met de tentoonstelling in de Don Boscokerk zal er werk van de exposanten daar te zien zijn in het Bamvol Kunstgebouw te Bergen en in het domeingebouw Hollands Kroon te Wieringerwerf. Naast hun visie op het laatste avondmaal en het subthema - omgaan met verschillen – kan men zich zo een breder beeld vormen van het werk van de deelnemende kunstenaars.

© Cees Noort Fotografie